Infinitum Legal Management

Infinitum Legal Management - ILM - is een veelzijdig juridisch advies- en managementbureau met ervaring in de film- en muziekproductie.

Wij zijn gespecialiseerd in het analyseren van de huidige problematiek binnen uw bedrijf, zodat missies en visies op strategisch niveau kunnen worden toegepast. We werken doeltreffend en hebben een holistische aanpak ten opzichte van de besluitvorming binnen uw bedrijf. Daarnaast bieden wij training en advies, zodat we de lange termijn continuïteit binnen uw onderneming waarborgen. Onze cliënten bestaan uit zowel het grootbedrijf, het MKB, overheidsinstanties, rechtspersonen als particulieren, dus meld u snel aan.

Werkgebied Legal Management

Voor juridisch advies en ondersteuning richten wij ons op diverse rechtsgebieden, maar onze specialiteit ligt echt bij het intellectueel eigendomsrecht:

  • Portretrecht
  • Intellectueel eigendom
  • Patentrecht
  • Auteursrecht.

Het beschermen, beheren en vastleggen van uw merknaam of uitvinding is een specialisatie binnen Infinitum Legal Management. Wij zijn gediplomeerd en aangesloten bij de vereniging van Auteursrecht, daarnaast werken we met gekwalificeerde advocaten, juristen en octrooigemachtigden.

Van creatieve oplossingen tot ijzersterke bedrijfspositionering

Na jaren ervaring in de film- en muziekbranche te hebben opgedaan – zowel ontwikkeld op het gebied van creativiteit als op bestuursrechtelijk niveau - zijn wij gestart met de gedachte ‘het beschermen van het Nederlands- en Internationaal recht’. Onze visie is gericht op een rechtvaardige besluitvorming en wij werken procesmatig. De leidraad is in uw onderneming ‘successie’ te continueren en stabiliteit en zekerheid vast te stellen. Diversiteit en creativiteit binnen uw onderneming zal leiden tot een bedrijfspositionering, waarin wij uw bedrijf concreet kunnen ondersteunen. Naast ondernemingen richten wij ons op het managen van artiesten, waarover je hier meer kunt lezen. Wij zijn zeer ervaren in het opstellen van een carrièreplan, zodat groei van jou als artiest niet kan uitblijven.

Infinitum Legal Management heeft een groot netwerk, dat zowel nationaal als internationaal samengebracht kan worden.

Neem voor meer informatie over onze diensten contact met ons op, want wij staan u graag te woord!

Infinitum, where strategy meets expertise!

Infinitum Legal Management | kvk: 66200075 | Stenograaf 1, 6921 EX DUIVEN | 06-14758526
Algemene voorwaarden & Privacybeleid